Εμπνευσμένη νησιώτικη ζωή,
ζήσε σαν Σεριφιώτης

Feel Stay Enjoy

Στο Λειβάδι, στο κέντρο της Σερίφου, με ξεχωριστή θέα προς τη γραφική Χώρα, οι Kalami Suites προσφέρουν νησιώτικη φιλοξενία ακολουθώντας τις προσδοκίες του σύγχρονου επισκέπτη.

…Η αίσθηση της μεσογειακής αύρας, το άρωμα της φύσης, η ροή του νερού, η άνεση και η χαλάρωση

…Η διαμονή στο νεόδμητο συγκρότημα με τις 11 σουίτες, που συνδυάζουν τα φυσικά υλικά με τη σύγχρονη κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική κομψότητα

…Η απόλαυση κάθε στιγμής στο νησί της Σερίφου

Τοποθεσία

Στο Λιβάδι, στο φυσικό λιμάνι της Σερίφου, στον μεγαλύτερο και πολυπληθέστερο οικισμό του νησιού, οι Kalami Suites υποδέχονται τον επισκέπτη και υπόσχονται να προσφέρουν την νησιώτικη φιλοξενία.

Το Λιβάδι, με τα λευκά κυβόσχημα σπιτάκια παραδοσιακής κυκλαδικής αρχιτεκτονικής είναι το κεντρικό λιμάνι του νησιού. Διαθέτει σύγχρονη μαρίνα πρόσδεσης σκαφών, ενώ οι βαρκούλες των ψαράδων ολοκληρώνουν την εικόνα του λιμανιού. Ο οικισμός που καλύπτει όλες τις ανάγκες: μπαρ, εστιατόρια, καφέ, φούρνοι, μίνι μάρκετ, αναρίθμητα μαγαζάκια, φαρμακείο, τράπεζα, πρατήριο καυσίμων κλπ.

Στο Λιβάδι βρίσκεται και μία από τις μεγαλύτερες παραλίες του νησιού, ο Αυλόμωνας. Όμορφη αμμουδιά, άμεση πρόσβαση και δυνατότητα πρόσβασης ατόμων με αναπηρία/κινητικά προβλήματα (Seatrac). Είναι από τις λίγες οργανωμένες παραλίες του νησιού.

Από το λιμάνι της Σερίφου, ο επισκέπτης αγναντεύει τον λόφο της Χώρας που απέχει μόλις 5χλμ.

SUITES

Standard Double Suite

Η Standard Double Suite, ιδανική για δύο άτομα, υπόσχεται ηρεμία, χαλάρωση και ιδιωτικότητα, ακολουθώντας τις απαλές γραμμές της κυκλαδίτικης κομψότητας.

Jacuzzi Suite

Η Jacuzzi Suite, συνδυάζοντας τα φυσικά υλικά με τη σύγχρονη κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική κομψότητα, υπόσχεται μια αξέχαστη φιλοξενία, εμπνέοντας άνεση, ηρεμία και χαλάρωση.

Junior Suite

Στην Junior Suite, η κυκλαδίτικη κομψότητα συναντά τα φυσικά υλικά και προσφέρει ατμόσφαιρα χαλάρωσης και άνετης διαμονής.                   

Family Suite

Η Family Suite, όμορφα διακοσμημένη με φυσικά υλικά και κομψές κυκλαδίτικες γραμμές, αποτελεί ιδανικό χώρο για την διαμονή της οικογένειας. 

Garden View Suite

Το κυκλαδίτικο φως εισέρχεται στην ευρύχωρη Garden View Suite, ανακλάται στα λευκά λινά και δημιουργεί σκιάσεις συναντώντας τα φυσικά υλικά και τις ξύλινες λεπτομέρειες.

Superior Suite

Στην Superior Suite, η κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική συνδυάζεται με φυσικά υλικά και εξασφαλίζει μια όμορφη αίσθηση άνεσης, κομψότητας και χαλάρωσης.

Room

Superior Double Room
Εμπνευσμένο από την κυκλαδίτικη απλότητα, το Superior Double Room καλύπτει τις ανάγκες του σύγχρονου επισκέπτη.

 Eco – living by KalamiSuites

Ενεργειακά κουφώµατα / Θερµοµόνωση

Ηλιακά Πάνελ
για ζεστό νερό

Χρήση συσκευών
χαµηλής ενεργειακής
κατανάλωσης

Αποκλειστική χρήση
φωτεινών πηγών led